SQM

SQM

Compania a fost fondata in Chile si are o istorie de 50 de ani. La momentul actual SQM este un jucator important pe piata globala, avand 5 directii de activitate: nutritia plantelor, iod si produse derivate, litiu si produse derivate, productia de chimicale industriale si potasiu. Materia prima a produselor este reprezentata de resurse naturale. Portofoliul de produse cu destinatie agricola include game complete de produse pentru nutritia plantelor. Ingrasamintele sunt 100% hidrosolubile, disponibile imediat plantelor, fiind asigurata o buna absorbtie a substantelor nutritive. In plus, acestea prezinta avantajul administrarii prin sistemul de irigare prin picurare, avand proprietati anti-infundare. Marcoser este unic importator al produselor SQM, punand la dispozitie ingrasaminte din gamele Ultrasol® si Qrop™. Cu ajutorul produselor pot fi intocmite programe de fertilizare pentru toate speciile legumicole.
Ingrasaminte chimice NPK solubile
ULTRASOL ANTI-STRES 15:08:26  Cumpără Preţ: 195.00 RON
Ambalaj: SAC
Ultrasol Antistres 15:08:26 pentru contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stresul abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta.
ULTRASOL ANTI-STRES 13:07:31  Cumpără Preţ: 195.00 RON
Ambalaj: SAC
Ultrasol Antistres 13:07:31 ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stres abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta.
ULTRASOL 17:07:21  Cumpără Preţ: 325.01 RON
Ambalaj: SAC
Produs special pentru nutritia plantelor, de inalta calitate si total solubil in apa, cu efecte benefice asupra productivitatii culturilor de castraveti si pepeni crescute in sol si irigate prin sisteme de irigare prin picurare.
ULTRASOL 15:08:25  Cumpără Preţ: 325.01 RON
Ambalaj: SAC
Produs special pentru nutritia plantelor, de inalta calitate si total solubil in apa, cu efecte benefice asupra productivitatii culturilor de tomate si ardei crescute in sol si irigate prin sisteme de irigare prin picurare.
COMPLEX TOP K 12:6:24  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 106.25 RON
Ambalaj: SAC
Qrop complex Top K (12-6-24) ingrasamant ce conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).
ULTRASOL MAGNUM 20:20:20+TE   Cumpără Preţ: 250.00 RON
Ambalaj: SAC
Ultrasol Magnum Special 20:20:20 este un produs ce se utilizeaza în planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de creștere și dezvoltare. Magnum Special 20:20:20 poate corecta deficiențe nutriționale în cazul în care este dificil să determinăm cauza deficienței respective
facebookGoogle PlusYouTubeVremea