HAIFA

Haifa Group s-a evidentiat prin spirit de pionierat si oferirea de solutii inovative, in prezent fiind liderul global in furnizarea de nitrat de potasiu in agricultura si industrie, fertilizanti pentru plante si fosfati alimentari. Haifa este o corporatie multinationala, infiintata de catre guvernul israelian in anul 1966. Incepand cu anul 1989 a devenit proprietate privata, in prezent fiind extinsa in peste 100 de tari din 5 continente, cu 12 filiale si 3 fabrici de productie. American Holding Company este detinatorul actual al Haifa Group.
Alegerea produselor Haifa si a metodelor de aplicare permit optimizarea fertilizarii plantelor conform speciei cultivate. Produsele nu contin clor, sodiu sau alte elemente ce actioneaza in detrimentul plantelor. Absorbtia in totalitate a elementelor si lipsa reziduurilor lasate in sol fac din aceste produse un aliat cand vine vorba de fertilizarea culturilor legumicole si nu numai.
Gama de produse disponibile prin intermediul S.C. Marcoser S.R.L. ofera fermierilor posibilitatea administrarii fertilizantilor 100% hidrosolubili, de cea mai buna calitate. Diversitatea produselor permite efectuarea unui program de nutritie complet, pe toata durata cresterii si dezvoltarii.

Produse oferite de producator

Ingrasaminte chimice NPK solubile

Ingrasaminte chimice NPK solubile

Ingrasaminte chimice NPK solubile pentru hranirea foliara sau radiculara a plantelor.

4 produse Vezi produse
Ingrasaminte chimice simple

Ingrasaminte chimice simple

Ingrasaminte chimice solubile simple ideale pentru tratarea deficientelor  si carentelor la legume si pentru obtinerea de solutii nutritive.

7 produse Vezi produse