CODIAGRO

prezentare video

CODIAGRO este lider in Spania in fabricarea de agronutrienti, venind pe piata cu cele mai avansate solutii pentru agricultura, activitate inceputa inca din anul 1978.
Dedicata cercetarii si muncii, echipa a cautat solutii la problemele ce tin de fiziologia plantelor, avand grija ca produsele sa contribuie la sanatatea acestora, reducerera aplicarii tratamentelor chimice si la protejarea mediului inconjurator. Scopul CODIAGRO este de a sprijini intr-un mod neagresiv nutritia si exploatarea plantelor, obtinerea de productii ridicate, de calitate superioara.
Compania investeste fonduri importante in cercetare si dezvoltare, fiind o companie de referinta in domeniu. Fabrica detine un departament dedicat sintezei organice a moleculelor AMEC, performanta atinsa dupa mai multi ani de cercetare. Intregul proces de fabricare este complet automatizat pentru ca produsele sa prezinte calitatea cea mai inalta, produsele fiind sub forma solida, lichida sau suspensie coloidala. CODIAGRO prezinta in portofoliu un numar mare de produse ce pot fi utilizate in cultura organica.
Productia este asigurata de mai multe departamente, cu utilaje si tehnologie de ultima ora iar distributia se realizeaza cu eficienta in peste 20 de tari.
Produsele sunt reprezentate de fertilizatori, corectori de nutritie, biostimulatori si produse cu actiune speciala. Fertilizatorii si corectorii de nutritie asigura aprovizionarea eficienta a plantelor cu elementele necesare, fiind disponibili pentru aplicare foliara sau radiculara. Biostimulatorii sunt produse pe baza de aminoacizi, ce imbunatatesc absorbtia la nivel foliar si radicular. Produsele cu actiune speciala ajuta la absortia excesului de umiditate de pe frunze, inducerea rezistentei plantelor la atacul bolilor micotice, reglarea pH-ului tratamentelor aplicate etc.
Produsele se evidentiaza prin prezenta in compozitia lor a moleculelor AMEC, tehnologie ce aduce o mare valoare si performanta produselor. Aceste molecule ajuta la eficientizarea proceselor de transport si translocare a nutrientilor in planta, crescand astfel metabolismul plantei si capacitatea acesteia de a se autoapara in fata patogenilor si a conditiilor de mediu mai putin prielnice. Moleculele AMEC sunt molecule de acizi organici carboxilici modificati, cu greutate moleculara mica, complet biodegradabili in sol si in planta, siguri si prietenosi cu mediul.
Prin intermediul S.C. Marcoser S.R.L., fermierii pot beneficia de avantajele produselor CODIAGRO, menite sa le sprijine eforturile pe tot parcursul proceselor de crestere si dezvoltare ale plantelor. Incepand cu primele faze de vegetatie, produse precum Sprintene si Radisol Starter asigura dezvoltarea sistemului radicular si reducerea stresului provocat de transplantare. Momentele critice si perioadele de stres pot fi depasite mai usor de catre plante prin aplicarea de agronutrienti precum Sal-Wax Ca, Green-up, Codifrost, Codiorgan A-50. Cresterea fructelor si obtinerea de recolte timpurii sunt asigurate de agronutrienti bogati in potasiu (Agropotasion, Polifruit K-50, Agroxilato K).

Produse oferite de producator

Ingrasaminte tehnice agronutrienti

Ingrasaminte tehnice agronutrienti

Ingrasaminte tehnice profesionale, ultima generatie de ingrasaminte pentru culturile de legume si flori, fertilizatori ce induc natural cresterea si dezvoltarea legumelor

18 produse Vezi produse
Stimulatori de crestere

Stimulatori de crestere

Stimulatori de crestere a plantelor, biostimulatori de crestere, stimulatori de crestere cu hormoni, stimulatori de crestere nehormonali, retardanti de crestere

1 produs Vezi produse