Aifar agrochimica srl

Aifar agrochimica srl

AIFAR AGROCHIMICA este o companie italiana, fondata in 1974, lider in productia produselor necesare in agricultura pentru corectarea cresterii tuturor culturilor. Compania italiana este lider in fabricarea de produse destinate corectarii deficientelor de elemente si asigurarii cresterii si dezvoltarii corecte a plantelor. Gama de produse este distribuita la nivel national si international, reusind sa raspunda cerintelor fermierilor din intreaga lume. S.C. Marcoser S.R.L. este unic importator in Romania al produselor acestei companii, punand la dispozitia fermierilor ingrasaminte menite sa corecteze carente de macro sau microelemente, sa ajute planta sa-si desfasoare procesele fiziologice in ciuda conditiilor de mediu neprielnice si produse pentru imbunatatirea solului si favorizarea cresterii sistemului radicular.
Ingrasaminte chimice NPK solubile
NEMASTOP-UP  Cumpără Preţ: 55.00 RON
Ambalaj:
NEMASTOP-UP - solutie nutritiva pentru prevenirea si corectarea deficientei de zinc. Imbunatateste cresterea plantei si formarea de vegetatie noua.
PIKALIN  Cumpără Preţ: 50.00 RON
Ambalaj:
Pikalin este o solutie nutritiva bogata in fosfor si potasiu. Confera efecte beneficei plantei la recoltare si imbunatateste marimea fructelor.
IMPROSOIL  Cumpără Preţ: 30.00 RON
Ambalaj:
IMPROSOIL dizolva si mobilizeaza calciul din sol si creste disponibilitatea acestuia pentru planta.
BOROXYL  Cumpără Preţ: 40.00 RON
Ambalaj:
BOROXYL previne si trateaza toate deficientele de calciu. Asigura integritatea si elascitatea tesuturilor tinere si in mod special a tesuturilor din fructe.
PHOZIN-MG  Cumpără Preţ: 47.00 RON
Ambalaj: 1 L
PHOZIN-MG creste vitalitatea florilor pe timpul perioadelor reci (dovlecel, tomate, capsuni, etc).
KINAIFAR  Cumpără Preţ: 72.01 RON
Ambalaj: 1 L
KINAIFAR este o solutie nutritiva speciala ce contine toate macroelementele necesare pentru o crestere sustinuta a plantei.
pH CONTROL  Cumpără Preţ: 24.00 RON
Ambalaj: 1 L
PH CONTROL corecteaza pH-ul solutiei pentru a optimiza eficienta tratamentelor cu pesticide, a regulatorilor de crestere (acid giberelic in special) si a tuturor agrochimicelor care pot fi aplicate pe cale foliara.
RIZOSPRINT  Cumpără Preţ: 48.00 RON
Ambalaj: 1 L
RIZOSPRINT este un produs specific pentru a stimula si accelera inradacinarea dupa transplantare; in special pe soluri compacte.
FULVIPLANT  Cumpără Preţ: 140.00 RON
Ambalaj: 5 L
FULVIPLANT previne si corecteaza carentele de bor.
Stimulatori de crestere
CYTOPLUS  Cumpără Preţ: 34.00 RON
Ambalaj: 1 L
CYTOPLUS este o solutie nutritiva cu efect de stimulator de crestere.
GIBAIFAR  Cumpără Preţ: 120.00 RON
Ambalaj: CUTIE
Regulator de crestere, fitohormon de crestere a fructelor si plantelor. Tablete hidrodispersabile de 5g conținând 1g de acid giberelic pur.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea