Compania Marcoser a fost infiintata in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate consultanta agricola. Pe parcurs, compania s-a dezvoltat continuu si sustinut, astfel incat, in prezent, SC MARCOSER SRL  este una dintre cele mai dinamice si puternice companii de pe piața de inputuri profesionale pentru legumicultură și consultanță agricolă profesională din România.Viziune
Suntem o companie in continua evolutie si ne dorim sa oferim in permanenta cele mai eficiente produse si servicii din domeniul agriculturii. .

 Misiune
Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri fermieri produse si servicii de cea mai inalta calitate, din momentul infiintarii culturii legumicole si pana la valorificarea sa.

Punctele forte ale companiei se bazeaza pe:

  •     O echipa profesionista cu îndelungată experiență în domeniul legumicol;

  •      Gama profesională de inputuri: semințe profesionale,  îngrășăminte profesionale, folie profesională pentru sere și solar,  substrat profesional pentru răsaduri, etc;

  •     Toate tehnologiile și produsele noi introduse pe piață de către MARCOSER sunt în prealabil analizate și testate științific și riguros, adaptate condițiilor locale pentru ca rentabilitatea și eficiența economică să fie maximă.


    Datorita importantei pe care o acordam domeniului agriculturii, compania noastra desfasoara activitati pe mai multe linii. Astfel, principalele activitati desfasurate de SC MARCOSER SRL sunt:

    IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE INPUTURI PENTRU LEGUMICULTURA: seminte de legume profesionale- , Israel si SYNGENTA, ingrasaminte profesionale, (gama CODIAGRO-SPANIA si gama SOLUFEED-ANGLIA, DAYMSA, HAIFA, Codiagro), folie profesionala de acoperire sere si solarii, instalatii de irigare prin picurare, tavi alveolare, ghivece si substraturi pentru rasaduri de flori si legume, folie microporoasa tip agril, plase de umbrire;

    CONSULTANTA AGRICOLA: oferim consultanta agricola profesională privind tehnologii avansate de cultură a legumelor, managementul administrării fertilizatorilor, precum si  managementul combaterii integrate a dăunătorilor. De asemenea,  compania noastra organizeaza periodic simpozioane de prezentare a celor mai noi produse si tehnologii din domeniul legumiculturii.

     CERCETARE-DEZVOLTARE IN LEGUMICULTURA: SC MARCOSER SRL dispune de loturi experimentale, un laborator mobil de analize de sol si colaboreaza cu fermieri din bazine legumicole puternice cum ar fi: comuna Matca,  Balta Doamnei, Baleni, Copaceni, Vidra, Glodeanu Sarat, unde testeaza noi hibrizi de legume, noi ingrasaminte si metode noi de tehnologie de cultura la legume. De asemenea, colaboram strans cu mediul universitar (USAMV Bucuresti, Politehnica Bucuresti, Universitatea din Craiova), institute nationale de cercetare (ICPA Bucuresti) si alte institute valoroase de cercetare in domeniu legumiculturii, fiind partener in proiecte nationale de cercetare – PN II, MAKIS.