SOLUFEED LIMITED

SOLUFEED LIMITED

Solufeed a reprezentat initial numele brandului unui fertilizant utilizat in inceputurile culturilor hidroponice. Prin implementarea unei sere de catre British Imperial Chemical Industries in 1946, s-au pus bazele culturilor hidroponice si a celor cu film nutritiv.Solufeed F, prezent si astazi in gama de produse, a jucat un rol important. Solufeed Ltd. s-a formatin 1990, inregistrand in timp o crestere semnificativa, acompaniata de exportul produselor in peste 40 de tari din lume. Portofoliul de produse cuprinde ingrasaminte foliare, hidrosolubile si organice pentru agricultura, horticultura si sectoarele de agrement. Gama de produse pusa la dispozitie de S.C. Marcoser S.R.L. cuprinde ingrasaminte NPK cu microelemente cu ajutorul carora se pot implementa programe de nutritie corespunzatoare.
Ingrasaminte chimice NPK solubile
 SOLUFEED 20:20:20 + 2Mg  Cumpără Preţ: 18.00 RON
Ambalaj:
Ingrasamant solubil de inalta calitate de origine ANGLIA pentru utilizare radiculara prin apa de irigare (fertiirigare) Raport NPK - 1:1:1 + 2% Magneziu Utilizare in prima faza de dezvoltare a plantelor.
SOLUFEED 17:11:25 + 3Mg  Cumpără Preţ: 260.00 RON
Ambalaj: SAC
Ingrasamant 100% solubil, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu 3%. Recomandat pentru faza de inflorire legare a plantelor. Se aplica radicular prin apa de irigare si foliar prin stropire.
SOLUFEED 10:40:10 + 2Mg  Cumpără Preţ: 260.00 RON
Ambalaj: SAC
Ingrasamant solubil de inalta calitate de origine ANGLIA pentru utilizare radiculara prin apa de irigare (fertiirigare) Raport NPK - 1:4:1 + 2% Magneziu.
SOLUFEED 14:7:28 + 3Mg  Cumpără Preţ: 18.00 RON
Ambalaj:
Fertilizator NPK mineral, total solubil in apa, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu. Recomandat pentru faza de dezvoltare vegetativa intensa a plantelor, dupa legarea fructelor pentru marirea rapida a fructelor. Se aplica radicular prin apa de irigare si foliar prin stropire.
SOLUFEED 28:7:14 + 3Mg + Te  Cumpără Preţ: 260.00 RON
Ambalaj: SAC
Fertilizator NPK mineral, total solubil in apa, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu.
SOLUFEED 15:7:32 + 3Mg  Cumpără Preţ: 260.00 RON
Ambalaj: SAC
Ingrasamant mineral NPK, 100% solubil in apa, lipsit de Clor, pentru marirea fructelor.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea