Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

RIZOSPRINT

manufacturer
50.00
RON
/ LITRU
TVA inclus
Comenzi telefonice:
0236.836.366     0374.080.808
Ambalaj Preț Stoc Cumpără
1 L 50.00 RON (TVA inclus) / LITRU În stoc Cumpără

Descriere RIZOSPRINT

RIZOSPRINT este un produs specific pentru a stimula si accelera inradacinarea dupa transplantare; in special pe soluri compacte.
Imbunatateste structura solului si stimuleaza dezvoltarea radacinilor.
Plantele tratate cu RIZOSPRINT pot dezvolta rapid un aparat radicular functional care sa reziste la stresul din timpul transplantarii.
RIZOSPRINT ajuta planta sa duc la bun sfarsit o inradacinare buna si usoara si sa aiba toata stimularea necesara unei bune cresteri.

COMPOZITIE

Azot total (N) - 2%
Anhidrida Fosforica total solubila in apa (P2O5) - 5%


APLICATII

Se aplica prin tratament radicular dupa transplantare si pe timpul ciclului de cultura.
Legume: 5 L/Ha
Pomi fructiferi: 5-10 L/Ha
Flori: 2-5 L/Ha

ATENTIE: AGITATI BINE INAINTE DE UTILIZARE

Caracteristici:
Producator: Aifar

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

product

KRYSTAFEED 20:20:20 + TE

Krystafeed 20:20:20 + TE, Fertilizator cristalin cu amestec de micronutrienti, solubil in apa.

product

NATURMIX-L

Naturmix-L este un produs concentrat, special formulat pentru corectarea multiplelor carente de microelemente: fier, bor, zinc, molibden, mangan, cupru. Poate fi utilizat la toate culturile de legume, flori, pomi, vita de vie in orice faza de dezvoltare atat foliar cat si radicular.

product

POLIFRUIT K-50

Cel mai concentrat fertilizator lichid cu potasiu, cu 480 gr/L si adaos de azot ureic ce se poate aplica atat foliar cat si radicular

product

FLORAMEC

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

product

SOLUFEED 14:7:28 + 3Mg

Fertilizator NPK mineral, total solubil in apa, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu. Recomandat pentru faza de dezvoltare vegetativa intensa a plantelor, dupa legarea fructelor pentru marirea rapida a fructelor. Se aplica radicular prin apa de irigare si foliar prin stropire.

facebookGoogle PlusYouTubeVremea