DAYMSA

DAYMSA

Produsele Daymsa se bazeaza pe o resursa naturala, leonardita, un mineral cu proprietati extraordinar de benefice pentru agricultura. Aceasta resursa contine o cantitate mare de acid humic, contribuind semnificativ la fertilitatea solului pe care este aplicata. Compania si-a inceput activitatea in 1979 cu scopul clar de a exploata un zacamant de leonardita si a veni pe piata cu produse care sa ajute la imbunatatirea calitatilor solului si al plantelor. Gama de produse include: biostimulatori, corectori de carente, produse pentru imbunatatirea calitatii solului si a apei, produse care sa imbunatateasca rezistenta plantelor. S.C. Marcoser S.R.L. a testat si introdus in portofoliul de produse o parte din gama Daymsa. Acesti agronutrienti indeplinesc diverse functii: de corectare a deficientelor de microelemente, biostimularea cresterii si dezvoltarii plantelor, cresterea sistemului radicular, revenirea plantelor in urma unui stres, inducerea infloririi si legarii fructelor, reglarea pH-ului etc.
Ingrasaminte tehnice agronutrienti
RAIZA  Cumpără Preţ: 20.00 RON
Ambalaj:
Produs de ultima generatie dezvoltat special pentru stimularea puternica a dezvoltarii radiculare si cresterea absorbtiei hranei mai ales in faza de germinare si la transplantare sau ori de cate ori se afla intr-un varf de cerere privind elementele nutritionale: inflorire, legare, dezvoltare fructe, boli, stres, etc.
FOLITEX  Cumpără Preţ: 70.00 RON
Ambalaj:
Calciu Foliar pentru corectarea deficientelor de Calciu Fertilizator cu Calciu, Magneziu, Bor
NATURACID  Cumpără Preţ: 66.50 RON
Ambalaj:
Fertilizator NP (azot-fosfor) produs pentru reglarea pH-ului solutiilor de pesticide
NATURAMIN RADICULAR  Ingrasamant cu aminoacizi pentru stimularea cresterii radacinilor
NATURAMIN-WSP  Cumpără Preţ: 77.20 RON
Ambalaj: 0.5 KG
Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.
NATURFRUIT  Cumpără Preţ: 77.20 RON
Ambalaj:
Naturfruit este un ingrasamant lichid cu o concentratie foarte mare de Potasiu acesta se aplica in momentele cand cerintele plantelor pentru Potasiu sunt maxime.
NATURMIX-L  Cumpără Preţ: 8.20 RON
Ambalaj:
Naturmix-L este un produs concentrat, special formulat pentru corectarea multiplelor carente de microelemente: fier, bor, zinc, molibden, mangan, cupru. Poate fi utilizat la toate culturile de legume, flori, pomi, vita de vie in orice faza de dezvoltare atat foliar cat si radicular.
REGULACID  Cumpără Preţ: 32.70 RON
Ambalaj:
Ingrasamant cu Azot si Sulf cu pH acid, regleaza pH-ul apei de irigare si pH-ul solului
RETENOL  Cumpără Preţ: 14.50 RON
Ambalaj:
Retenol este un produs care imbunatateste eficacitatea tratamentelor de protectie a plantelor prin optimizarea parametrilor de distribuire, retentie si fixare a solutiilor la suprafetele aplicate
CYTOPLANT 400  Cumpără Preţ: 27.50 RON
Ambalaj:
Bio-activator al proceselor fiziologice implicate in inducerea infloririi, legarii si maririi fructelor; Stimuleaza puternic diviziunile celulare din zona mugurilor florali si al fructelor noi legate.
PLENIFLOR  Cumpără Preţ: 14.50 RON
Ambalaj:
Inducator puternic al infloririi si legarii fructelor, trateaza si rezolva rapid deficientele de Bor sau Molibden
facebookGoogle PlusYouTubeVremea