Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

DAYMSA

DAYMSA

Daymsa este un important producator din Europa de Leonardite, dedicat dezvoltarii, fabricarii si comercializarii de substante nutritive si a fitoprotectorilor. A inceput productia si operatiunile sale comerciale in anul 1979 si face parte din grupul de companii SAMCA.
Ingrasaminte tehnice agronutrienti
RAIZA  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 20.00 RON
Ambalaj:
Produs de ultima generatie dezvoltat special pentru stimularea puternica a dezvoltarii radiculare si cresterea absorbtiei hranei mai ales in faza de germinare si la transplantare sau ori de cate ori se afla intr-un varf de cerere privind elementele nutritionale: inflorire, legare, dezvoltare fructe, boli, stres, etc.
FOLITEX  Cumpără Preţ: 70.00 RON
Ambalaj:
Calciu Foliar pentru corectarea deficientelor de Calciu Fertilizator cu Calciu, Magneziu, Bor
NATURACID  Cumpără Preţ: 66.50 RON
Ambalaj:
Fertilizator NP (azot-fosfor) produs pentru reglarea pH-ului solutiilor de pesticide
NATURAMIN RADICULAR  Ingrasamant cu aminoacizi pentru stimularea cresterii radacinilor
NATURAMIN-WSP  Cumpără Preţ: 77.20 RON
Ambalaj: 0.5 KG
Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.
NATURFRUIT  Cumpără Preţ: 77.20 RON
Ambalaj:
Naturfruit este un ingrasamant lichid cu o concentratie foarte mare de Potasiu acesta se aplica in momentele cand cerintele plantelor pentru Potasiu sunt maxime.
NATURMIX-L  Cumpără Preţ: 8.20 RON
Ambalaj:
Naturmix-L este un produs concentrat, special formulat pentru corectarea multiplelor carente de microelemente: fier, bor, zinc, molibden, mangan, cupru. Poate fi utilizat la toate culturile de legume, flori, pomi, vita de vie in orice faza de dezvoltare atat foliar cat si radicular.
REGULACID  Cumpără Preţ: 32.70 RON
Ambalaj:
Ingrasamant cu Azot si Sulf cu pH acid, regleaza pH-ul apei de irigare si pH-ul solului
RETENOL  Cumpără Preţ: 14.50 RON
Ambalaj:
Retenol este un produs care imbunatateste eficacitatea tratamentelor de protectie a plantelor prin optimizarea parametrilor de distribuire, retentie si fixare a solutiilor la suprafetele aplicate
CYTOPLANT 400  Cumpără Preţ: 27.50 RON
Ambalaj:
Bio-activator al proceselor fiziologice implicate in inducerea infloririi, legarii si maririi fructelor; Stimuleaza puternic diviziunile celulare din zona mugurilor florali si al fructelor noi legate.
PLENIFLOR  Cumpără Preţ: 14.50 RON
Ambalaj:
Inducator puternic al infloririi si legarii fructelor, trateaza si rezolva rapid deficientele de Bor sau Molibden
facebookGoogle PlusYouTubeVremea