DAYMSA

Produsele Daymsa se bazeaza pe o resursa naturala, leonardita, un mineral cu proprietati extraordinar de benefice pentru agricultura. Aceasta resursa contine o cantitate mare de acid humic, contribuind semnificativ la fertilitatea solului pe care este aplicata. Compania si-a inceput activitatea in 1979 cu scopul clar de a exploata un zacamant de leonardita si a veni pe piata cu produse care sa ajute la imbunatatirea calitatilor solului si al plantelor.
Gama de produse include: biostimulatori, corectori de carente, produse pentru imbunatatirea calitatii solului si a apei, produse care sa imbunatateasca rezistenta plantelor. S.C. Marcoser S.R.L. a testat si introdus in portofoliul de produse o parte din gama Daymsa. Acesti agronutrienti indeplinesc diverse functii: de corectare a deficientelor de microelemente, biostimularea cresterii si dezvoltarii plantelor, cresterea sistemului radicular, revenirea plantelor in urma unui stres, inducerea infloririi si legarii fructelor, reglarea pH-ului etc.

Produse oferite de producator

Ingrasaminte tehnice agronutrienti

Ingrasaminte tehnice agronutrienti

Ingrasaminte tehnice profesionale, ultima generatie de ingrasaminte pentru culturile de legume si flori, fertilizatori ce induc natural cresterea si dezvoltarea legumelor

8 produse Vezi produse